Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ...

Πολύ κακή υπηρεσία στους μετανάστες προσφέρουν όσοι θεωρούν ότι η χρήση του Πανεπιστημιακού ασύλου με τη μέθοδο μάλιστα της «κατάληψης» είναι ο καλύτερος τρόπος για την επίλυση του προβλήματος.

Από τους πρώτους νόμους που ψήφισε η κυβέρνηση ήταν ο νόμος για την διαδικασία νομιμοποίησης των μεταναστών. Θυμίζω τη θύελλα που ξέσπασε τότε από τους γνωστούς κύκλους. Με όλα τα προβλήματα και τα κενά που ενδεχομένως έχει ο νόμος αυτός είναι ένα μεγάλο βήμα σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς. Πρώτα οι μετανάστες στη χώρα μας αλλά και κάθε δημοκρατικός πολίτης θα πρέπει να διεκδικούν και να πιέζουν για την γρήγορη και πλήρη εφαρμογή του νόμου και όχι για την καταστρατήγησή του.

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω τη λογική :
« δεν δηλώνω από πού έρχομαι και ποιος είμαι. Πρώτα θα νομιμοποιήσετε την παρουσία μου στη χώρα και μετά θα σας δώσω τα στοιχεία μου…»
Και ασφαλώς όσοι στο όνομα της «αριστεράς» και των «κινημάτων» και της κοινωνικής «εξέγερσης» χρησιμοποιούν τους μετανάστες ως μοχλό δημιουργίας εντυπώσεων και κλίματος δεν διαφέρουν επί της ουσίας από τους δουλεμπόρους που τους μεταφέρουν από χώρα σε χώρα. Το αντίτιμο διαφέρει.

Γιατί όποιος νομίζει ότι μπορεί και πρέπει να ξεκινήσει την κοινωνική εξέγερση ας το κάνει βάζοντας σε ρίσκο τη δική του ζωή. Η τζάμπα μαγκιά με τους μετανάστες στη βιτρίνα ως εύκολο στόχο είναι πολιτική αλητεία, δεν είναι εξέγερση.

Η χώρα μας είναι μια μικρή χώρα και έχουμε τη δυνατότητα να γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Για το κλίμα εναντίον των μεταναστών που αναζωπυρώνεται κάποιοι έχουν τις δικές τους ευθύνες που αναδεικνύονται ανάγλυφα αυτές τις μέρες. Καμιά «αριστερή» φρασεολογία δεν τους απαλλάσσει από τη βαριά ευθύνη για το νερό που ρίχνουν στο μύλο των Καρατζαφέρηδων…
Από τον ALZAP

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ayto katalaves esy?

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι τι θα κάνει η κυβερνησή σου για όλο αυτό το χάλι...

Υγ. Αλήθεια, τουλάχιστον πληρώνεσαι για να λασπολογείς τα άλλα κόμματα και να αβαντάρεις το ΠΑ.ΣΟ.Κ??? 'Η απλώς είσαι ένας από τους κλασσικούς έλληνες που νομίζουν ότι τα κόμματα είναι ποδοσφαικές ομάδες???

Υγ.2 Ρητορική ερώτηση η από πάνω... Δεν περιμένω απάντηση...

Μαλάκας21

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@16.56

Το 21 δεν χρειάζεται, το "μαλάκας" σχέτο φτάνει !