Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ !...


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που την πάει την δουλειά ο Βενιζέλος με τις λίστες από την Ελβετία και την λίστα των φοροφυγάδων.Προσωπικά δεδομένα και το δουλεμα συνεχίζεται.Εχει ξεσκίσει μισθωτούς και συνταξιούχους,αφήνει επιχειρήσεις,τράπεζες,ελεύθερους επαγγελματίες ,δημόσιο στο απυρόβλητο και νομίζει ότι θα συνεχίσει έτσι το πράγμα.Εσχάτως ανακαλύψανε και το παραμύθι της "ανταγωνιστικότητας" και της χρεωκοπίας εάν δεν περάσουν οι εγκληματικές ενέργειες που προωθούν μαζί με τον εγκάθετο Παπαδήμο.

Ανώνυμος είπε...

Οντως δεν ξερετε τι θα βγαλει αλλα εμεις γνωριζουμε τι εβγαλε μεχρι τωρα. Την αποκαθηλωση του ΓΑΠ που ειχε την εμμονη να ανοιξει το θεμα.
Διαφορετικα ακομη θα κυβερνουσε αφου κανενα δεν ενοχλουσαν τα μετρα αντιθετα τους συνεφερε να τους κανει ολη την βρωμοδουλεια που ολοι οι προηγουμενοι δεν ηθελαν να αγγιξουν και να τα βρουνε ετοιμα και καθαρα.

Ανώνυμος είπε...

που θα παει, που θα παει , που θα βγει θα γυρίσεις και για μας παλιοζωή!
m

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πιό έιναι το μικρό κόμμα που πήρε λεφτά από τη ΖΙΜΕΝΣ και δεν υπάρχει πιά;Μάθαμαι;Ενημερώστε με παρακαλώ!
m

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν τα χει σε λιρες... Σε Βελγικη τράπεζα τα χει και είναι ησυχος...

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο φιλε 11,54', αλλα τωρα δεν πιστευω να βγει τιποτα προς τα εξω .Ο ΓΑΠ εκανε ο,τι μπορουσε ειχε πολεμο μεσα στο κομμα και εξω ,ακομη και τωρα θελουν να τον εκμηδενισουν τελειως για να κανουν οτι θελουν τα λαμογια πασης φυσεως,...οσο για τα χρηματα στην ελβετια δεν πιστευω πωςθα γινει κατι απλες αναφορες θα γινονται μεχρι να ξεχαστει το θεμα,...χ.κ.

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως σε λίρες τάχει. Στο πόθεν έσχες εμφανίζεται να κατέχει 4000 χρυσές λίρες!!!