Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ 2012 !...


Το πάνελ των μαρτύρων τους οποίους, επιλεκτικά, εξέτασε ο Πεπόνης, δίνει ανάγλυφα την αδίστακτη συμμαχία που υπήρξε, ανάμεσα σε ακροδεξιούς τυφλοπόντικες, σε σαμαρικά χαχολίδια και σε μαλακοκαύληδες Τσιπράδες.

Από τα δεξιόστροφα καρούλια, τη Βούλτεψη (!!!) και το Ρωμανιά, μέχρι τους "αριστερούς" ψαλτάδες, το Χουντή και το Μαριά, εκτείνεται η γκάμα των "ειδικών", που επέλεξε να καλέσει ο κ. Εισαγγελέας, προκειμένου να στοιχειοθετήσει ευθύνες στον Παπανδρέου.

Και, βέβαια, χωρίς την κλήση ουσιωδέστατων μαρτύρων, κράτησε για μήνες την υπόθεση και την έστειλε στον ΄Αρειο Πάγο, τώρα, (την επαύριο...), που φάνηκε, πως θα τεθεί αντιμέτωπος με τις ευθύνες του, για την άλλη υπόθεση της "παραίτησης" και των δηλώσεων, που την συνόδευσαν.

Οι διαχρονικοί βρωμιάρηδες της πολιτικής και της διαπλοκής, απλώνουν χέρια, όργανα και πιόνια, έτοιμοι να κάνουν το 2012 ακόμα πιο βρώμικο από το 1989 !

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έπρεπε πρώτα να κάνουν μια άλλη έρευνα προγενέστερου ξεφούσκωματος του ελλείματος?
Ή ποσώς ενδιαφέρει τους κυρίους Εισαγγελείς?
Μάλλον δεν βολεύει κανένα τους.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ''ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ'' ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΦΛΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

η αθλιότητά τους δεν έχει όρια. ήμουν από αυτούς που έλεγαν γιώργο μην κατέβεις υποψήφιος. τώρα λέω γιώργο μη διανοηθείς να μη βάλεις υποψηφιότητα!

Ανώνυμος είπε...

11.22, ΛΑΘΟΣ, ΕΝΟΩ ΤΟΥ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΑΠ.
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΦΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλά θα ανεχόμαστε για πολύ ακόμη τις αθλιότητες των εισαγγελέων της δεξιάς;

plastiras είπε...

Ο/Η ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...
ΤΟ ΠΑΝΕ ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΕΟΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΑΠ ΤΟ 89. Ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 48%. ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ. ΒΟΥΛΤΕΨΗ, ΧΟΥΝΤΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, ΜΑΡΙΑΣ, Κ.Α Π. ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ... ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ. ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΟΙ? ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ. ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τι τους έπιασε και αυτό το διήμερο βάλουν όλοι εναντίον του Γ.Παπανδρέου? Από Προβόπουλο-Πεπόνη-Σημίτη .Τι συνβαίνει? Λέτε να έχουν έλθει στοιχεία από Ελβετία? Η ξέρει κάτι ο ΓΑΠ και τους έχει πειάσει τρεμούρα? Ας τολμήσουν δεύτερο 89 και θα δούνε πόσα απίδια πειάνει ο σάκος τουε που έλεγε και γιαγιά μου.

Ανώνυμος είπε...

Να καλεσουν μαρτυρες κατηγοριας την Ακριβοπουλου,Λαζοπουλο.Πρετεντερη Τρεμη,Μικη,Ψυχαρη,Ραπτη,ετσι να τεκμηριωθει καλα η κατηγορια,η Βουλτεψη τον αποκαλουσε ΟΥΦΟ παλαιοτερα τον ΓΑΠ τετοιο επιπεδο δημοσιογραφου ειναι[ ο,τι και καλα αυτο το ουφο δεν μπορει να κερδισει τον Καραμανλη],ελεγε με στομφο 800 καρδηναλιων μιλαμε για απιστευτη αντιπαθεια,..Χ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΟ ΠΤΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΡΩΣΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ. ΠΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΣΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ) ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗ ΤΟΤΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΘΕΜΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ, ΣΥΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝΕ ΘΕΜΑ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑΣ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΛΠ ΚΛΠ (ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Α.Π.Ε? ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ, ΜΗΠΩΣ?