Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ KAI ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ !...


Η όλη μυαλοφυγόδικη φλυαρία γύρω από, τάχα, "σχεδιασμένα εγκλήματα", "πρακτορικές προδοσίες", "καθοδηγούμενες επιλογές" και "ιδιοτελή ξεπουλήματα", ξεκίνησε από τα ανεπαρκή χάχανα της Τσίπρικης, δήθεν, αριστεράς και από ένα εσμό ηλίθιων ανεγκέφαλων της ακροδεξιάς, κατακάθια της πάλαι ποτέ ακμάζουσας  "εθνικοφροσύ-νης".

Το όλο σκηνικό καλλιεργήθηκε, αυτά τα δυο χρόνια, σε σειρά ανεκδιήγητων ιστοσελίδων - κύρια blogs - που συγκεριάστηκαν από αργόσχολους, αγράμματους και, κατά κόρον, πειραγμένους "χομεϊνήδες" του ελληνικού περιθωρίου, που βρήκαν τρόπο και μέσο να δημοσιοποιήσουν τα ξεράσματά τους.

Αυτό το σκηνικό και τα υποπροϊόντα του, βρήκαν την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν κατάλληλα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα άνομα συμφέροντά τους και τα σκοτεινά σχέδιά τους, οι πραγματικά διευθεντεύοντες την οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου, οι διαχρονικές "βδέλλες", οι ουσιαστικοί υπεύθυνοι της κατασπατάλησης των πόρων και της χρεοκοπίας της χώρας και του λαού !

Κοιτάξτε τους, όταν διαπίστωσαν, πως ο Γ. Παπανδρέου δεν αστειεύονταν και πέρα από τις πρόσκαιρες νεοφιλελεύθερες ασκήσεις των τροϊκανών, προωθούσε και αλλαγές, ανατρεπτικές του, μέχρι χθες, οικονομικοπολιτικού status quo, έδωσαν το σύνθημα : προπέτασμα καπνού, τώρα, με βγάλσιμο του Παπανδρέου στη "σέντρα", εκμετάλλευση και ταυτόχρονα αποχαύνωση και υπνώτιση των χαχόλων μπαχαλάκηδων, τους οποίους εκτονώνουμε κατά του "προδότη ΓΑΠ", ενώ παράλληλα προωθούμε όσα περισσότερα μέτρα εξυπηρέτησης των συμφερόντων μας και ταυτόχρονα δημιουργούμε τις συνθήκες για να θρονιαστεί στου Μαξίμου, ο δικός μας !

>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

΄Ολα τα περί λαθών, εγκλημάτων και προδοσίας, του Παπανδρέου, θα αξιοποιηθούν, ως ο μεγάλος αντιπερισπασμός, προκειμένου να καλυφθεί η ουσία, που δεν είναι άλλη από την επιβολή του, δήθεν,  "αντιμνημο-νιακού" και, δήθεν, "επαναδιαπραγματευτή" Σαμαρά, στο σβέρκο της χώρας και του λαού. Η διαδικασία "δίωξης" του ΓΑΠ χρησιμοποιείται για να καλύψει και να κουκουλώσει την θεαματική και βαρύγδουπη κωλοτούμπα του Αντωνάκη, ο οποίος επέρχεται με καθαρές προτάσεις - λύσεις, για τα προβλήματα των αφεντάδων κι όχι με τις ανατρεπτικές σκέψεις και τους επικίνδυνους σχεδιασμούς του Γιώργου.

Στο μεγάλο αυτό "ρεσάλτο", όλοι έχουν το βρώμικο ρόλο τους, όλοι τίθενται στην υπηρεσία "μας", πιασμένοι στο δόκανό "μας", είτε ως φαλιρισμένοι επιχειρηματίες, είτε ως χρεοκοπημένοι εκδότες και ψευτοεκδότες, είτε ως υπόδικοι λαθραίας μεταφοράς χρημάτων άγνωστης προέλευσης, είτε ως διωκόμενοι οφειλέτες του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων, είτε ως ενεχόμενοι σε πλείστα όσα παράνομα γεγονότα, πράξεις και ενέργειες : όλοι στο αγκίστρι "μας", όλοι στις διαταγές "μας", όλοι στην υπηρεσία "μας" !

΄Ολοι ; Ναι, ρε σεις, όλοι ! Ακόμα και οι "παραμορφωτικές" πολιτικές εφεδρείες "μας", του τάχατες, προοδευτικού σοσιαλδημοκρατικού χώρου, είπαμε ΟΛΟΙ !!! Το διακύβευμα είναι τεράστιο, παίζεται η ύπαρξή "μας" !...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ απόλυτα. η πιο διαυγής και μεστή πολιτική ανάλυση που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. το ζήτη΄μα σήμερα δεν είναι ούτε η χρεωκοπία, ούτε η θέση της ελλάδας στο ευρώ ούτε τίποτα. αυτά έχουν δρομολογηθεί. το ζήτημα είναι ποιός θα διαφυλάξει τα συμφέροντα της παλιάς τάξης πραγμάτων στη νέα εποχή. για όλα τα λαμόγια του χθες ο παπανδρέου είναι απειλή γιατί δεν ελέγχεται. έχουν λοιπόν ποντάρει όλα τους τα λεφτά (στην κυριολεξία) στην πλήρη αποδόμηση του γαπ και στην ενίσχυση του σαμαρά, ο οποίος τους έχει τάξει προστασία. η παρουσία του υιού ψηχάρη δίπλα στο παιδί της διαπλοκής, λέγε με σαμαρά, μόνο τυχαία δεν είναι.

Ανώνυμος είπε...

Μετα την κατα παραγγελιαν αποκαθηλωση του ΓΑΠ απο τους ιδιους τους Βουλευτες του παρακαλω! που πηγαν ολοι εκεινοπι οι γελοιοι αγανακτησμενοι, οι Τραμπουκοι του Τσιπρα, οι Γιαουρτοδισκοβολοι αριστεροι της πλακας?? Και οταν ελθει και η Δεξια και ολοκληρωθει το σχεδιο κυριως της αριστερας, θα δειτε οτι θα εξαφανιστουν τελειως τα τομαρια που λεει και ο Ροντουλης (αλλος αυτος, Παναγια μου).
Μπραβο ρε Πασοκοι καλα τα καταφερατε και οχι τιποτα αλλα θα ελθετε αυριο και θα κλεγεστε παλι για την δεξια και για το κακο που σας βρηκε ξεχνωντας οτι ολα αυτα που τραβαμαι αυτοι τα προκαλεσαν και τα φορτωσαν στον ΓΑΠ που εσεις οι ιδιοι κρεμματε στα μανταλακια τωρα και απ'οτι βλεπω με την φηφο των εντιμων βουλευτων σας θα τον στειλουν και στο Ειδικο.Ευγε..

ακυβέρνητος είπε...

Εγώ και συ Λογοπλόκε τα λέγαμε εδώ και δύο χρόνια. Η δεξιά δεν αλλάζει, τουλάχιστον προς το καλύτερο.

Το λάθος που έκανε και θα το πληρώσει ο ΓΑΠ, όχι μόνο στη κάλπη αλλά και με δικαστικές - απ’ ότι φαίνεται – περιπέτειες, είναι που άφησε ατιμώρητη τη δεξιά συμμορία. Είχε υποσχεθεί διαφάνεια και εξεταστικές και οι μόνοι που ωφελήθηκαν ήσαν οι βολευτές που συμμετείχαν σε αυτές.
Σήμερα τα ίδια σούργελα φαντάζουν ως …λύση (!!!!!) στο αδιέξοδο και ο ΓΑΠ ως ο απόλυτος φταίχτης. Φταίει αυτός που εμφάνισε έλλειμμα 15,5% και όχι ο ακαταλληλότερος, ο Αλογογκούφης ο αλχημιστής και ο χειρότερός του ο Παπαθανασίου, που το εμφάνιζαν γύρω στο 3% με τάση …μείωσης την παραμονή των εκλογών!

Έπιασε ο ΓΑΠ το φίδι από την ουρά και άρχισε να το χαϊδεύει. Μόνο που δεν πρόσεχε το κεφάλι του φιδιού που τον γέμιζε δηλητήριο…

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Καλημέρα ! Αν μη τι άλλο συγκυρία που σπάει κόκκαλα, με εξελίξεις σ΄ όλα τα μέτωπα και τον ΓΑΠ τον ...μοναδικό και ...απόλυτο φταίχτη ! ΄Ετσι είναι φίλε των 10.06, θα δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση φίλε των 11.25...΄Ετσι είναι Πέτρο, ως προς τα λάθη του, τόγραψα, περίπου, ως καλοσύνη ή ευγένεια στα όρια της μαλακίας ! Το μόνο παρήγορο η ισχύς του διαχρονικού¨"έχει ο καιρός γυρίσματα !...".

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ#
Τη διαβεβαίωση ότι η ΝΔ δεν θα στηρίξει πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την περικοπή των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, ζήτησε και πήρε η διοίκηση της ΓΣΕΕ στη συνάντηση που είχε σήμερα
---
Μα δεν χρειαζονται οι ψηφοι των Νεοδημοκρατων!! θα περασει το σχετικο νομοσχεδιο με τις ψηφους των Πασοκων.... Θυμαστε εκεινων που ειχαν συνειδησιακο προβλημα οταν φηφιζαν αλλα με Προθυπουργο τον ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

ομοβροντια επιθεσεων πριν απο τους συντροφους του ,τωρα απο τις γνωστες συμοριες που για χρονια εκαναν παρτυ σε βαρος των Ελληνων ,τωρα ειναι η ωρα του ΓΑΠ να χτυπησει την συμορια οι πρωτες βολες εχουν χτυπησει κεντρο,θα τα παιξει ολα για ολα η διαπλοκη να δουμε, τι οπλα διαθετει στην φαρετρα του ο Γαπ ,πιστευω οτι θα τα καταφερει γιατι εχει αναγκη ο τοπος απο καθαρους πολιτικους ,.χ.κ.

Ανώνυμος είπε...

Logoploke,ένα θα πω, αρκεί να μην κάτσουμε, στην ακρη, να τους κοιτάμε.
μαρία

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλόκε, αναμενουμε ολοι νά σχολιάσεις, οπως εσυ ξερεις, την ομηλια Σημιτη. Βρε τι λαθη εχω κανει στην ζωη μου με αυτη την ψηφο που μου παρεχει η Δημοκρατια μας και μυαλο δεν βαζω.
Αυτη την φορα ομως, διαγωνια στο ψηφοδελτιο των εσωκομματικων αλλα και των εθνικων εκλογων και με μεγαλα γραμματα θα γραψω το ονομα
ΓΑΠ. Πιστευω οτι θα το κανουν πολλοι οχι γιατι εχουν και εχουμε καποιο κομπλεξ ή πρσωπολατρεια στον ΓΑΠ αλλα για συγκεκριμενους πολιτικους λογους και κακο της κεφαλης τους οσοι το αγνοουν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ
----------
Τη σύνδεση της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων με την οικονομική κατάσταση της χώρας, τους όρους της ιδιωτικής χρηματοδότησης, τη διαφάνεια και τις διαδικασίες ελέγχου των οικονομικών κομμάτων και προσώπων και την τραπεζική δανειοδότηση...
των κομμάτων, θέτει προς εξέταση από τις πολιτικές δυνάμεις, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης,
---------
Αυτα τους δρομολογησες Γιωργο Παπανδρεου (και ολα τα αλλα τα γνωστα) και μετα απορεις γιατι σε σεμπαρκαρανε πριν την ωρα σου πρωτοι και καλλιτεροι οι δικοι σου.
Τι να πρωτοπουμε...
-Φαρμακα
-Προμηθειες Νοσοκομειων
-Μαιμου συνταξεις
-Ξεπατωμα επιδοτησεων ΜΚΟ
-Αναβιωση του καταραμενου ΑΣΕΠ
-Κλεισιμο παραθυρων-Φεγγιτων για
κομματικους διορισμους
-Πλασματικες υπερωριες
-Βραχιολια στους Τιμητες της
Δημοκρατιας που μας εκαναν
μαθηματα και παρακρατουν το ΦΠΑ
-Υπερσυνταγογραφηση
-Κρατικη διαφημηση στα ΜΜΕ-Τερμα
Και μτι να θυμηθεις και τι να πρωτοπεις, δεν εχει τελειωμο η λιστα. Ε! και εγω να ημουνα θα τον κυνηγουσα μεχρι δευτερας παρουσιας. Καλα τους εκανες Γιωργο και ας χορευουν σαν τα ποντικια απο το κακο τους, στα παλια μας τα παπουτσια.

nikos pezos είπε...

Λυστε μου μια απορια ρε παιδια...
Τον ΚΟΥΡΗ γιατι τον...φοβουνται?????
Δεν ρωταω απο απλη περιεργια...
Το εχω ......ΚΑΥΜΟ.

nikos pezos είπε...

Ολα καλα..Συμφωνω απολυτα με ολα τα
σχολια.Μια ερωτηση μονο που πραγματικα με τρελαινει Τον ΚΟΥΡΗ ρε
παιδια γιατι τον ανεχεται??????