Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !...


Χρειάστηκε να φάω τον τόπο για να ξετρυπώσω το «πειστήριο», που κονιορτοποιεί την κακεντρεχή, όσο και διεστραμμένη προπαγάνδα μερικών – μερικών, ό,τι, δηλαδή, ο Σαμαράς, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Μόσχα, ποσώς συναντήθηκε με τον Πούτιν κι όλα τα περί αντιθέτου που κυκλοφόρησαν, είναι κατασκευασμένες μπαρούφες και χοντροκομμένη, απόπειρα εξαπάτησης.

Ιδού, λοιπόν, ο αρχηγός της ΝΔ, με το Ρώσο ηγέτη, ο οποίος άφησε κατά μέρος κανόνες και τυπικά και δέχτηκε έναν πολιτικό της αντιπολίτευσης, μόνο και μόνο για να δείξει πως «…τον υπολογίζει και τον στηρίζει, ως τον αυριανό πρωθυπουργό της Ελλάδας…».


Ας σταματήσουν, συνεπώς, οι περίεργοι και κακόπιστοι «Θωμάδες» και στο εσωτερικό, αλλά – κυρίως – και στη Ρωσία, που επιμένουν, πως «…τέτοια συνάντηση δεν έγινε ποτέ… δεν καλύφτηκε από κανένα ρώσικο ΜΜΕ, δεν ανακοινώθηκε από καμιά επίσημη πηγή, δεν αναφέρεται πουθενά…» και το …συκοφαντικότερον, πως «…κατασκευάστηκε, προκειμένου να ενισχύσει το ηγετικό προφίλ του Αντωνάκη !...».
Μα καλά, τόσο καχύποπτοι ;
Δεν πιστεύουν τον Μιχελάκα ; Δεν διαβάζουν Antinews ή Parapolitika ; Στο κάτω- κάτω της γραφής, γιατί δε ρωτάνε τους δημοσιογράφους, που κάλυψαν το ταξίδι του Σαμαρά κι έχουν ιδίαν αντίληψη και άποψη, όπως π.χ. τον Φουρλή ; ΄Η δεν έχουν !...

15 σχόλια:

Κωνσταντίνος είπε...

Αν και λίγο με ενδιαφέρει αν συναντήθηκε ή όχι ο Σαμαράς με τον Πούτιν, οφείλω να ομολογήσω ότι το "ντοκουμέντο" είναι αδιαμφισβήτητο. Χαχαχαχαχα.
Παιδιά προσπαθήστε λιγάκι περισσότερο, ώστε την επόμενη φορά να πετύχει το photoshop.
ΥΓ. Ο Πούτιν χέ...κε για τον "αυριανό" πρωθυπουργό. Είδε προκοπή και με τους χθεσινούς. (π.χ. Κωστάκη)

Ανώνυμος είπε...

Μα υπάρχουν άνθρωποι που αμφισβητούν την ειλικρίνεια του Σαμαρα;Αν ειναι δυνατον!!!

Ανώνυμος είπε...

Δευκρινιστικά και μόνο, αφού αδιαφορώ για τα παιχνίδια της ΝΔ.
Ο Πούτιν δε συναντήθηκε με την ιδιότητα του πρωθυπουργού, αλλά με την ιδιότητα αρχηγού κόμματος που ανήκει στην ίδια Ευρωπαϊκή Οργάνωση με τη ΝΔ και το Σαμαρά.
Δύο πράγματα επιπλέον:
1. Οι Ρώσοι προσέχουν πολύ τα θέματα πρωτοκόλλου.
2. Οι Διεθνείς-Ευρωπαϊκές Οργανώσεις Κομμάτων (π.χ. Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κομμα, Κόμμα Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Σοσιαλιστική Διεθνής, κλπ.) έχουν δημιουργήσει πολύ ισχυρές διασυνδέσεις μεταξύ των κομμάτων που στεγάζουν υπό τη σκέπη τους!

Το συγκεκριμένο γεγονός, ο εκπρόσωπος του Β.Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ ήταν αυτός που το ανακοίνωσε πρώτος και όχι ο Σαμαράς.
Δείτε το και στο site του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού:
http://www.sae.gr/?id=23406

RYaN

Ανώνυμος είπε...

Ε! είπα κι εγώ είναι δυνατόν να πει ψέματα ο Αρχηγός?
Τώρα ησύχασα,ευχαριστώ για την αμεροληψία σου.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Οφείλω να το αναγνωρίσω και να το ομολογήσω : είναι καλύτεροι από μένα στις ...φωτογραφίες !

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όταν εμπλέκονται οι Ρώσοι η σκέψη μου πάει κατ΄ ευθείαν στο Μολυβιάτη; Γιατίίίί?

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο ντηλ που έκλεισε ο Σαμαράς στη Μόσχα, είναι η συμβολή του στην τακτοποίηση του Εφραίμ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθείτε πως κάνουν τα βλαμμενίδια της νέας ΠΟΛΑΝ;Πανηγυρίζουν γιατί βγήκαν φωτογραφίες του Σαμαρά με τον Πούτιν! Μέχρι τώρα κι αυτοί αμφέβαλλαν αν υπήρξε συνάντηση,οι ηλίθιοι!

Χ.Κ. είπε...

Μη γινομαστε τοσο κακοι δυστυχως θα τον φαμε στην μαπα τις προσεχεις εκλογες ,αφου καταφεραν να εξοντωσουν οι συντροφοι και τα διαπλεκομενα τον ΓΑΠ.

ακυβέρνητος είπε...

Καθαρή φωτοσοπιά.
Στην αυθεντική φωτογραφία στο φόντο υπάρχει το σινικό τείχος, ενώ κάπου στο βάθος διακρίνεται και ο Τσακ Νόρις.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ συναντήθηκε ο Σαμαράς με τον Πούτιν.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο τραγικά τα πράγματα στο εσω-πασοκικό,που δε μπορώ να ασχοληθώ με τον μαλακοπίτουρα!
m

Ανώνυμος είπε...

19.12# Συμγωνω μαζι σου και αυτο υποστηριζω εδω και παρα πολλους μηνες οταν φωναζα απο τα μπλογκς οτι επρεπε να ειχε παει σε εκλογες απο τοτε να τελειωνουμε. Και τωρα λαθος κανει ο ΓΑΠ αφου τοσο πολυ κοπτονται να φυγει γιατι δεν τους αφηνει ωστε να σταματησουν να κρυβονται πισω απο το θεμα αυτο και να τους φταιει η παρουσια του αλλα και ακουσον ακουσον και η απουσια του αφου καταψηφησαν λεει το νομοσχεδιο για τους Φρμακοποιους επειδη απουσιαζε!!!!
ενω τα μετρα κατακρεουργησης των μισθων και των συνταξεων θα τα υπερψηφισουν ειτε ειναι παρων ή απων ο ΓΑΠ. Κακως καθετε και τους επιτρεπει να λενε αυτα που λενε και ας πην αναφερθουμε λεπτομερως, τα γνωριζετε ολοι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι αποσπασμα που διαβασα πριν λιγο απο το αρθρο του Αγγελου Σταγκου (δεν τον γνωριζω τον κυριο). Δυθστηχως ενισχυει αυτο που εγραψα πριν λιγο απαντωντας στο σχολιο του φιλου 12.18 -
Ειναι ικανοι να τα φορτωσουν ολα στον ΓΑΠ αν γινουν (που θα γινουν) σκορποχωρι στην βουλη μολις ελθει η νεα δανειακη συμβαση. Κανω εκκληση στον ΓΑΠ που τον στηριξα σε ολες τις εκλογικες μαχες που εδωσε, να παραιτηθει σημερα και απο Προεδρος του Πασοκ με μια μικρη δηλωση. Αφου εγω ειμαι η κακη σας μοιρα και οχι οι δικες σας πραξεις ή μη πραξεις και παραλειψεις παρατουμαι και απο Προεδρος σημερα και προχωρειτε οπως νομιζετε καλλιτερα για την Πατριδα και το κομμα. Μετα τα λεμε εμεις μαζι τους. Αφαιρεσε τους Γιωργο το φυλλο συκης που κρυβονται ωστε να τους δουνε και οι κακοπιστοι.

Ανώνυμος είπε...

Το Αρθρο που διαβασα εδω¨.


Έφτασε η ώρα της αποκαθήλωσης του Γ. Παπανδρέου;
Άγγελος Στάγκος
Date: 07:40 - 01 Φεβ 2012

Την ώρα που η κρίση βρίσκεται στη δραματική κορύφωσή της, με το παρόν και το μέλλον της χώρας να κρέμεται από μία κλωστή, με το αρνητικό κλίμα για την Ελλάδα να κλιμακώνεται στην Ευρώπη, με την ανεργία να φτάνει στο πρωτοφανές 19,2% και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να βρίσκονται σε απόγνωση, το ΠΑΣΟΚ θυμίζει ακέφαλο ρεμπέτ-ασκέρι δημιουργώντας προβλήματα τόσο στη συνοχή της κυβέρνησης, όσο και στη στήριξη που παρέχει. Κανείς δεν γνωρίζει πως θα αντιδράσουν πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όταν θα φτάσει, αν φτάσει, στη Βουλή το νέο μνημόνιο με τις επώδυνες διατάξεις, ιδιαίτερα στα εργασιακά. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν θα δούμε φαινόμενο «ντόμινο», που θα απλωθεί και στα άλλα κόμματα τα οποία στηρίζουν την κυβέρνηση, στην περίπτωση που μερικές δεκάδες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αρνηθούν να ψηφίσουν ή καταψηφίσουν το μνημόνιο.