Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΜΠΑΧΑΛΟ !...


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δικαιωση του ΓΑΠ αρχιζει απο σημερα με τετοιους συντροφους ,που πηγαινες ρε Καραμητρο,θα γινει η νυχτα του Αγ,Βαρθολομαιου ,οσο και να παλεψε ηταν απελπιστηκα μονος,και πισωπλατα μαχαιρομενος....χ.κ.

Ανώνυμος είπε...

Και να μην ξεχασουν οι δελφινοι που ητανε και Υπουργοι σε κρισιμα Υπουργεια ποιος τους εμποδισε να κανουν την δουλεια τους, αν εφαρμοσουν τα μετρα ωστε να μην χρειαζονται καθε τοσο νεα για να καλυψουν την αποτυχια των προυγουμενων. Μηπως ο ΓΑΠ?? και γιαυτο τον πυροβολουν κατα ριπας ολοι αυτοι?? Εμεις οι ψηφοφοροι νομιζουν οι κυριοι οτι θα το χαψουμε το παραμυθι οτι ο ΓΑΠ ητανε υπευθυνος και αυτοι 2 χρονια διαβαζαν σαν το Χριστοδουλο την εποχη της Χουντας??? Ραντεβου στις εσωκομματικες και μετα στις Βουλευετικες και...τοτε τα λεμε.

ανωνυμος είπε...

Μόνη λύση η δημιουργία νέου πολιτικού φορέα με επικεφαλής τον ΓΑΠ.Τότε θα δούμε τους ΔΟΛιους του ΔΟΛ

Ανώνυμος είπε...

Μετα τον ΓΑΠ ποιος θα εχει σειρα για λυσσαλεα επιθεση και λοιδορια αραγε,τωρα ολοι θα λουφαξουν καταφεραν αυτο που απο την αρχη επιδιωξαν,ας χαρουμε την καφριλα μας,ο επομενος,...χ.κ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω το εγραξα και πριν απο λιγο καιρο οτι Κ.Παπανρεου θα ειναι αργηγος εως τελειωση με το κουρεμα και την νεα δανειακη συμβαση.Σημερα με την δηλωση του επαληθευτηκα. Τα διαφορα σουργελα και καφροδημοσιογραφοι καθως και οι διαφοροι μαιντανοι του Πασοκ τωρα οσο πλησιαζει η ωρα ενας ενας θα ξεβρακονοντε. Οταν γινουν εσωκοματικες εκλογες χωρις ΓΑΠ το λευκο και τα ακυρα θα ειναι περισοτερα απ οτι θα παρουν ολοι(ξεχασα τον Τσουμακα. Οσο για τις εθνικες εκει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.1944

Ανώνυμος είπε...

Οι δελφίνοι του Πασοκ είναι όλοι,
το λιγότερο, 'ΗΛΙΘΙΟΙ'.
Αντί να τον αφήσουν τον Γιωργάκη,
να κατεβεί ως υποψήφιος πρωθυπουργός,
και να λάβει ότι του αξίζει,
πάνε να τον ξελασπώσουν,
οι 'ΚΡΕΤΙΝΟΙ'.
¨Η μήπως δεν είναι,
ούτε ηλίθιοι, ούτε κρετίνοι,
αλλά είναι και αυτό, καρα-στημένο ???

Ανώνυμος είπε...

19:34
είσαι βλήμα

Ανώνυμος είπε...

19:34, ο ΓΑΠ θελει να παρει αυτο που του αξιζει με παλληκαρια και θαρρος αφου θα κριθει αυστηρα απο τον κοσμο αλλα δεν τον αφησαν και αρα λες μπουρδες σαν βλημα που εισαι. Στην ολη λογικη σου, σου ξεφευγει κατι πολυ σημαντικο. Θυμασαι ποσες φορες τα παπαγαλακια τα που λημενα και τα ΜΜΕ τα διαπλεκομενα προεβλεψαν διαλυση του Πασοκ??? και τι εγινε?? φαγανε φασινα λαδωμενη στην μαπα. Ε! αυτο θα παθουν και αυτη την φορα ολοι αυτοι οι γνωστοι που φαινεται δεν εβαλαν μυαλο με τοσα καζα που εχουν παθει στο παρελθον.Ας προσεχαν..
Και κατι τελευταιο για σενα και ολους της ιδιας συνομοταξιας. Αυτο που εκανε ο ΓΑΠ ειναι τελεσιδικο. Οποιος και αν ακολουθηση να κυβερνισει την Χωρα θα ακολουθησει οτι εχει δρομολογηθει. Η λαμογιες, οι διορισμοι και τοσα αλλα χιλιαδες κακα εχουν λαβει τελος. Παπαλα φιλε. Σκεψου καλα τι σου λεω και να το θυμασαι.