Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΕΨΑΤΕ, ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ !...


Τα φίδια ακόμα κι όταν τα εκθρέψεις ή τα φιλοξενήσεις στον κόρφο σου, θα γυρίσουν, κάποια στιγμή και θα σε δαγκώσουν.

Την τόσο γνωστή και αναμφισβήτητη νομοτέλεια, φαίνεται εκεί στο ΠΑΣΟΚ, την παρέβλεψαν στην περίπτωση του Γ. Προβόπουλου.

Σ΄ όλη τη διάρκειας της πρωθυπουργίας του Παπανδρέου, το συγκεκριμένο κομματόσκυλο της Δεξιάς, όχι μόνο αφέθηκε στη θέση του, στην οποία τον είχε βάλει το Καραμανλέϊκο, όχι μόνο προφυλάχθηκε και προστατεύτηκε από τις συνέπειες που έπρεπε να έχει, για τις δεδομένες και αυταπόδεικτες ευθύνες του γα το μπάχαλο του φαλιρίσματος της ελληνικής οικονομίας, αλλά αναγορεύτηκε, επί ΠΑΣΟΚ και σε καθοριστικό παράγοντα, ως κριτής και επικριτής, των εξελίξεων.

Δυόμισι χρόνια, τώρα, ο Προβόπουλος, μας το παίζει ειδήμων και υπεράνω, λες και δεν ήταν αυτός, που συμμετείχε στο όργιο της κατασπατάλησης των πόρων, της εκτίναξης των ελλειμμάτων και, κυρίως, της αλχημικής αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων, που υποβάλλονταν στην Ε.Ε. κατά την επάρατο δεξιά διακυβέρνηση.

Μ΄ αρέσει, που από την Ιπποκράτους, συνεχίζουν να του φέρο-νται ...ευγενικά και να του θέτουν, δημόσια, ερωτήσεις : "τι εννοείτε κύριε Προβόπουλε ?... Πως φταίει το ΠΑΣΟΚ ?...".

Ρε Πρόεδρε και ρε Γραμματέα, ως πότε αυτός ο στρουθοκαμηλισμός και η καλοσύνη στα όρια της μαλακίας ; Ως πότε οι αυταπάτες, πως η πορεία των πραγμάτων και το ξεκαθάρισμά τους, μπορεί να γίνει στα πλαίσια του "savoir vivre" θα καθορίζουν τη στάση και τη συμπεριφορά μας ;

Μήπως δεν ξέρετε ποιος είναι ο κ. Προβόπουλος και ποια ήταν η διαδρομή του ; Μήπως δεν ξέρετε σε ποιες θέσεις χρησιμοποιήθηκε από το δεξιό συναπάντημα, πριν γίνει διοικητής στην Τ.Ε. και τι έκανε όπου πέρασε ; Εγώ θα σας πω σε τι χρηματοδοτήσεις, deals, χαρίσματα και απορροφήσεις συμμετείχε, απ΄ όποια τράπεζα πέρασε και ποιους συγκεκριμένους εξυπηρέτησε ;

Συνέλθετε και πιάστε, επιτέλους, τον "ταύρο" απ΄ τα κέρατα κι όχι απ΄ την ...ουρά !...
Διαβάστε κι αυτό...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και νάχαν μόνο απέναντι στον Προβόπουλο αυτή τη στάση !

Ανώνυμος είπε...

Λες και βρισκοταν σε αλλη χωρα ,και μολις επεστρεψε στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ,που η κεφαλη των τραπεζων μπορει να λεει κατα το πως τον βολευει ο,τι θελει ,αφου δεν τον μαζεψαν οταν επρεπε,τωρα ας προσεχαν,...χ.κ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι φυσικό ο κάθε δεξιο-αριστερο-αναρχικός σ' αυτή τη χώρα να πουλάει τρέλλα αφού οι επαγγελματίες πολιτικοί πασόκοι τους χαϊδεύουν και τους χτυπούν την πλάτη αντί να τους κράζουν. Αλήθεια, είδατε ποτέ κάποιον δελφίνο να πει κακιά λέξη για οποιονδήποτε αριστερο-δεξιο ξερόλα που ξερνάει εμετικά σχόλια;

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ...ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΗΤΑΝ 6,5% ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟ 15%! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ! ΑΦΕΛΕΙΑ Ή ΜΑΛΑΚΙΑ?