Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝΤΕΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ !...


Οι «τρελλαντώνηδες» της Συγ-γρού μπορεί να εξαγριώνονται με τις κατηγορίες που τους απευθύ-νει, κατά καιρούς, ο Πάγκαλος, αλλά δεν χάνουν ευκαιρία που να μην επαληθεύσουν τους χαρακτη-ρισμούς του.
Το αυγουστιάτικο «μπουρίνι» του αντιπρόεδρου, της κυβέρνησης περί «ιεραποστόλων της εθνικής μιζέριας, που επέλεξαν να γίνουν οι κήρυκες της εθνικής κατάθλι-ψης, επενδύοντας στην αποτυχία του έθνους ώστε να πάρουν μετά την εξουσία…», έσπασε κόκαλα ως προς τη σκληρότητά του, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και διαμαρτυριών των μιχελάκηδων, πλην όμως, λίγες ημέρες μετά …δικαιώθηκε, με την επιλογή του «πόλεμος με την κυβέρνηση σε όλα τα μέτωπα…» !

Οι λαϊκίζοντες ξεσάλωτα, φορείς της μικροπολιτικής βλέπουν και καταλογίζουν ευθύνες της κυβέρνησης παντού, ακόμα κι εκεί που εξόφθαλμα δεν υπάρχουν. Τελευταία, δε, έχοντας προαποφασίσει τη στοχοποίηση του Βενιζέλου, επιτίθενται εναντίον του σε κάθε περίπτωση, κατηγορώντας τον και για ζητήματα και καταστάσεις, που διαμορφώνονται και προκύπτουν από αλλού και από άλλους !
Οι μερκελοσαρκοζήδες, π.χ. κάνουν τις μαλακίες και οδηγούν την υλοποίηση των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου στις καλένδες, ο Παπανδρέου κι ο Βενιζέλος τους φταίνε. Το σύστημα μπάζει παγκόσμια και η ύφεση φέρνει βόλτα στις αυλές των οικονομιών – μεγαθήριων των ΗΠΑ και της Γερμανίας, ο Βενιζέλος ζει το …Βατερλώ του !

Η στρατηγική που οι σημερινοί διαχειριστές της Δεξιάς εφαρμόζουν για να προσεγγίσουν την κυβερνητική εξουσία, είναι η ίδια, (η δοκιμασμένη…) και στην περίπτωση της κατάληψης της κομματικής εξουσίας : η όξυνση των αντιθέσεων και η άκρατη εκμετάλλευση των προβλημάτων, της παράταξης, τότε, της χώρας, τώρα ! Αφοσιωμένοι και αφιερωμένοι στο παιχνίδι και την τακτική των καιροφυλακτούντων πλιατσικολόγων !

Με το δίκιο του θα παρατηρήσει κάποιος, πως η ίδια τακτική ανιχνεύεται και στη συμπεριφορά των λεγόμενων αριστερών πολιτικών σχηματισμών, (η αναφερόμενη ως αριστεροδεξιά αντιπολίτευση…), πλην όμως, υπάρχει μια σοβαρή διαφορά που σηματοδοτεί τον ιδιαίτερο αμοραλισμό και τη μοναδική λωποδυσιά της Δεξιάς : η Αριστερά κάνει ό,τι κάνει, με στόχο την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, που (πιστεύει…), πως μπορεί να οδηγήσει σε ένα άλλο μοντέλο κοινωνικής οργάνωσης και λειτουργίας. Οι απατεώνες της Δεξιάς δεν έχουν τέτοιους – μεγαλεπήβολους - σκοπούς, αλλά επιδιώκουν, μόνο και μόνο, την κατάληψη του Μαξίμου, για να προσεγγίσουν τους ίδιους στόχους, εφαρμόζοντας, τάχατες, μια διαφορετική πολιτική απ΄ αυτή του ΠΑΣΟΚ, την οποία πολιτική επιβάλλουν στην Ελλάδα οι ομοϊδεάτες τους της Ευρώπης, ακριβώς για να διορθώσουν τα εγκλήματα, που οι ίδιοι οι έλληνες δεξιοί διέπραξαν στην επάρατη πενταετία !

Ακριβώς το ό,τι γνωρίζουν και αποκρύπτουν από τον ελληνικό λαό, πως αν τυχόν ξανάρθουν στην κυβέρνηση θ΄ αναγκαστούν να εφαρμόσουν τις ίδιες, ακόμα και χειρότερες πολιτικές, είναι πιθανότατα, το ζήτημα στο οποίο θα επικεντρωθούν οι επόμενες δηλώσεις – κεραυνοί του Πάγκαλου, εναντίον τους !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: