Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΤΩΝ 8 !...

Η πολιτική του Γ. Παπανδρέου για την διεθνοποίηση του προβλήματος με τις κερδοσκοπικές επιθέσεις κατά της Ελλάδας, φαίνεται να θριαμβεύει και τόσο η Ε.Ε. χθες, όσο και οι ΗΠΑ αύριο, θα συμμετάσχουν σε μια παγκόσμια συντονισμένη προσπάθεια, περιορισμού της ασυδοσίας των κερδοσκόπων. Πρόκειται για μια εξέλιξη, που αν την προφήτευες ένα μήνα πριν, θα σ΄ έλεγαν τρελό !...
Τη συμβολή του έλληνα πρωθυπουργού στις μεγάλες και σημαντικότατες αυτές διεργασίες, στην παγκόσμια σκηνή, αναγνωρίζουν όλοι, σε διεθνές επίπεδο, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων, εκτός των θλιβερών υποκειμένων που εμφανίζονται, κάθε βράδυ, στο MEGA.

Οι μικρόψυχοι των 8, έκαναν και κάνουν ιδιαίτερη προσπάθεια για ν΄ αποφύγουν οποιαδήποτε αναγνώριση της επιτυχίας του Γ. Παπανδρέου, με αποκορύφωμα την πρετεντέρειο ρήση, πως «…οι ευρωπαίοι δεν περίμεναν εμάς για ν΄ ασχοληθούν με τα προβλήματα του Ευρώ, τόκαναν από μόνοι τους !...».
Στο κρεσέντο της αντιΠΑΣΟΚ μανίας τους, να και η προβολή του ανεκδιήγητου Σαμαρά να δηλώνει το εξωφρενικό : «…για τα προβλήματα φταίει η διεθνής κρίση, κάποιες ατολμίες των δικών μας κυβερνήσεων, αλλά κυρίως, το ΠΑΣΟΚ, που καθυστέρησε να πάρει τα οφειλόμενα μέτρα !...».
Με κάτι τέτοια ο «αναμορφωτής» της νεοδημοκρατίας έφτασε, αισίως, στο 19%, κάτι, που, φυσικά, οι τρεμοπρετεντέρηδες αποσιώπησαν, ως μη …σημαντική είδηση !... Αντίθετα έπαιξαν επί πολύ, τις "εσωτερικές έριδες στο ΠΑΣΟΚ" και παρ΄ όλο, που αναγνώρισαν, ως τελειωμένα, τα ζητήματα Παπουτσή και Σκανδαλίδη, ανακάλυψαν πως έχουν ...ουρά !...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρετεντερης πολυ αναγωγος
ο Τσιμας παλι κυριος
ντροπη σε συναδελφο Πρετεντερη.....