Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΛΕΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ !

Οι σύγχρονοι νοσταλγοί των εποχών της …εθνικοφροσύνης, της χουντικής επταετίας και των συμπαρομαρτούντων, αφού λύσσαξαν, τρεις μήνες τώρα, για την επερχόμενη νόθευση της φυλετικής καθαρότητας των ελλήνων, με τη νομοθετική ρύθμιση για την απόδοση της ιθαγένειας, άμα τη ψήφισή της το γύρισαν υπέρ του Σαμαρά !
Είναι ο νέος εκλεκτός τους, μετά τη δήλωσή του στη βουλή, πως όταν, (ο Μάης ζήσει και φάει τριφύλλι), έρθει στην εξουσία, θα καταργήσει τον ανθελληνικό νόμο του ΠΑΣΟΚ !

«Μόνη μας ελπίδα, πλέον ο Σαμαράς !...», κραυγάζουν οι γραφικοί «εθνοσωτήρες», δείχνοντας, με τη στάση τους, πως η πολιτική του νέου αρχηγού της νεοδημοκρατίας για άνοιγμα προς τα δεξιά, παίρνει σάρκα και οστά. Σ΄ αυτόν τον εναγκαλισμό, συμβάλλει και η επιλογή του Καρατζαφέρη να στηρίξει την κυβέρνηση στα οικονομικά μέτρα, στάση που για τα σταγονίδια της ακροδεξιάς αποτελεί, ειδικά αυτό τον καιρό, πράξη εθνικής …προδοσίας ! >>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Το πόσο πετυχημένη, όμως, είναι η εξέλιξη, φαίνεται και από τις δημοσκοπικές επιδόσεις της σαμαρικής Ν.Δ., που βαδίζουν ακάθεκτες για …κάτω από το 20% !!!
Πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, μιας και οι εκ του κέντρου ορμώμενοι οπαδοί της συντηρητικής παράταξης βλέπουν να πλευρίζουν τη Ρηγίλλης πρόσωπα και φάτσες αποκρουστικές, διαλαλώντας θέσεις του τύπου «…να σαμποτάρουμε την απόδοση των μέτρων, φοροδιαφεύγοντας, ώστε να μη μαζέψει έσοδα ο Παπανδρέου και να φαλιρίσει !...» ή προτροπές για το «…πέταγμα έξω από την Ελλάδα, των μεταναστών...» ?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς είναι εντελώς άσχετος, ανίκανος και λίγος.. Έδωσε ρεσιτάλ λαϊκισμού σήμερα στο προσυνέδριο της ΝΔ όπου μας είπε ο αθεόφοβος ότι δεν δημιούργησε η Ν.Δ. το υπέρογκο έλλειμμα του 12,7% αλλά το.. ΠΑΣΟΚ!!

Τα έχει παίξει ο άνθρωπος.. Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι τα πλαστά στοιχεία για την Οικονομία στην Κομισιόν τα έστελνε το.. ΠΑΣΟΚ!!

Αλήθεια σε ποιά χώρα ζούσε αυτός τα τελευταία 5,5 χρόνια;; Σε ποιά κυβέρνηση συμμετείχε ως Υπουργός πρόσφατα;; Δεν άκουγε τίποτα, δεν έβλεπε ότι το καράβι ( Ελλάδα ) βούλιαζε λόγω των ολέθροων λαθών του πρώην αρχηγού του;;

Τέλος, αυτές τις 23 προτάσεις για την Οικονομία γιατί δεν τις έθεσε υπ'όψην του πρώην αρχηγού του, με τον οποίο κυβερνούσαν και βούλιαζαν την Ελλάδα, μέχρι πριν από μερικούς μήνες;;

Σε ηλίθιους νομίζει ότι απευθύνεται ή νομίζει ότι ο Λαός θα ξεχάσει γρήγορα τα εγκλήματα τους;; Τον βλέπω πολύ σύντομα και σε ποσοστά κάτω του 20%!!

Γελοιοποιείται καθημερινά ο άνθρωπος.. Τουλάχιστον ο Καρατζαφέρης έχει ακόμα κάποια σοβαρότητα.. Αυτός γίνεται πλέον καταγέλαστος και χειρότερος από τον προκάτοχό του, που έφερε την Ελλάδα στα πρόθυρα της καταστροφής!!