Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !

Στο σημερινό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, μπροστά στη Βουλή, έγιναν επεισόδια και υπήρξαν τραυματισμοί, του Προέδρου της Συνομοσπονδίας Γ. Παναγόπουλου και του αγωνιστή Μ. Γλέζου, πρώην βουλευτή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ..

Ο Γλέζος δέχτηκε κατάμουτρα δακρυγόνο αέριο, ενώ ο Παναγόπουλος ξυλοκοπήθηκε και χτυπήθηκε με καδρόνια. Τον πρώτον τον «κανόνισαν» οι συνήθεις αυτουργοί, οι μπάτσοι των ΜΑΤ, μάλλον επιχειρώντας να προφυλαχθούν από την …σοβαρή απειλή, που συνιστούσε ο 80χρονος, πλέον, αγωνιστής !
Δηλώσεις, καταδίκες, δικαιολογίες, έρευνες, πιθανά και καμιά τιμωρία, μέχρι την επόμενη περίπτωση. Το κόστος στην, ευαίσθητη, υγεία του κυρ – Μανώλη, λίγοι θα το μάθουν, γιατί λίγοι θα ρωτήσουν… Συμφωνώ, γενικά, με τον alzap, έστω κι αν συλλαμβάνω τον εαυτό μου λιγότερο, συναισθηματικά, φορτισμένο…

Το ζήτημα με τον Παναγόπουλο, είναι διαφορετικό, πιο σύνθετο, πιο επικίνδυνο και περισσότερο καταδικαστέο. Οι τσαμπουκάδες προέκυψαν από τις συνιστώσες του Τσίπρα, δικαιώνοντας όσους, κατά καιρούς, τον υποδεικνύουν, ως νταντά ατόμων και φορέων διχαλασμένων ιδεών, απόψεων και πρακτικών, δηλαδή αλητών.
Οι τύποι αυτοί, γνωστοί ένας προς έναν, είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, του κομματικού φορέα, που εκφράζεται στη Βουλή και που συμμετέχει στο Προεδρείο της ΓΣΕΕ και συνεργάζεται με τον Παναγόπουλο. Οι μπουνιές και οι καδρονιές τους, άνοιξαν μια νέα σελίδα στην δράση της ανανεωτικής αριστεράς, εμφανίζοντας δημόσια και καθαρότατα, (οι κάμερες ήταν παρούσες και κατέγραψαν…), την τραμπούκικη πλευρά της. Καλώς, τα …παιδιά !...

1 σχόλιο:

stefanos είπε...

Τελικά είμαστε καταραμένοι;
Παντού διαίρεση και ασυναρτησία.
Χωρισμένοι στα συλλαλητήρια...
Ξένοι μεταξύ μας όταν πρόκειται για θυσίες...
Απλά φωνασκούντες αλλά μη προτείνοντες...
Παπαρολογίες από παντού!
Το νόμισμα για την πτωχευμένη Ελλάδα να το πληρώσει ο άλλος (κι όχι εγώ)
Τράβα φουκαρά Παπανδρέου μοναχός το δρόμο σου...
Αυτό το μαγαζί δεν αλλάζει
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
(Ίδιοι οι ΜΑΤατζήδες,
ίδιοι οι κουκουλοφόροι των συνιστουσών,
ίδιοι οι κουκουέδες του ΠΑΜΕ,
ίδιοι οι ευαίσθητοι Παπουτσήδες
που παίρνουν εξυπηρετικές αποστάσεις…
κ.ο.κ.
Έλεος ΡΕ ~ εεεεεεεεε...