Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΚΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ !...

Η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση, με επανειλημμένα κείμενά της κατακε-ραύνωσε, την πολιτική του και την, καθ΄ έξιν, πλαστογράφηση των στατιστικών στοιχείων για την οικονομία.
Πολλά στελέχη της Ν.Δ., μεταξύ τους κι ο διάδοχός του, Παπαθανασίου, τον έχουν καταδείξει ως τον βασικότερο υπεύθυνο του εκτροχιασμού των δημοσιονομικών μεγεθών.
Ο ίδιος ο Σαμαράς, μόλις χθες, διατυμπανίζοντας, πως δεν έχουν θέση στο κόμμα όσοι «…πλήγωσαν το φιλότιμο του ελληνικού λαού…», τον φωτογράφισε, πρώτον και καλύτερο, μεταξύ των ενόχων…
…Και σήμερα, ο Αλογοσκούφης, με συνέντευξή του, βγάζει τον εαυτό του λάδι και ρίχνει τα πάντα στο …ΠΑΣΟΚ !...

Πρόκειται για το απύθμενο θράσος του υπασπιστή του Καραμανλή, του εμπαθέστατου ανθρωπάκου, που το 2004, με την ανεκδιήγητη απογραφή του, προσπάθησε να δημιουργήσει, εκ των προτέρων, τις πλαστές προϋποθέσεις, για τη δικαίωση της δικής του ανερμάτιστης πολιτικής. ( Καταβαράθρωσε τους δείκτες των οικονομικών μεγεθών, για να εμφανιστεί ως ο ανορθωτής τους !...).
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Ο θρασύτατος Αλογοσκούφης, προσπαθεί να εμφανίσει τη δική του απογραφή, ως γνήσια και διενεργηθείσα από την Ε.Ε., ενώ παρουσιάζει τον Παπακωνσταντίνου, ως «μάγειρα» ψεύτικων στοιχείων, για να υποβαθμίσει το …έργο της Ν.Δ. !
Ξεχνάει κι αποκρύπτει ο ψευτοτσάρος της νεοδεξιάς, το γεγονός πως τα στοιχεία για το υπερδιπλάσιο έλλειμμα, για το 2009, τα έδωσε ο Προβόπουλος και τα επιβεβαίωσε η Eurostat και πως για τις λαθροχειρίες και τις αλχημείες, καθ΄ όλη την επάρατη πενταετία (2004-2009), πήραν θέση και αποφάσεις, τα επίσημα όργανα της Ε.Ε. κι έχουν παραπέμψει τη χώρα μας για τα περαιτέρω !

Η έλλειψη κάθε αυτοκριτικής αναφοράς και η απόπειρα καταλογισμού των ευθυνών, όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στους δικούς του, που τον αντικατέστησαν, δείχνει την αμετροέπεια, αλλά και την μικρότητα του ανθρώπου…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προκειμένου να δικαιολογήσει όσα δεν γίνεται να δικαιολογηθούν με τίποτα, καταφεύγει στη γνωστή και εν πολλοίς επιτυχημένη συνταγή της νεοδεξιάς. Φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από εμένα.
Όταν τον Ιανουάριο του 2009 (λίγες ημέρες μετά την κατάθεση του προϋπολογισμού που ψηφίστηκε μετά βαϊων και κλάδων) ο ακαταλληλότερος τον έδιωξε κακήν κακώς, όλοι απόρησαν. Πως είναι δυνατόν, έλεγαν, να διώξει τον κύριο εκφραστή της οικονομικής του πολιτικής, των εξ απορρήτων συνεργάτη του, τον άνθρωπο με τον οποίον "πάλεψαν" για να "αναδείξουν" τη "λαίλαπα" και την "κακοδιαχείρηση" του Πασόκ.
Ο ακαταλληλότερος προφανώς και είχε πάρει τα μηνύματα. Έβλεπε τα στοιχεία της οικονομίας(τα πραγματικά, όχι τα πλαστά που έδιναν στην Ε.Ε και αλλού), κατάλαβε ότι με δαύτον δεν πάει άλλο και αποφάσισε να τον αλλάξει, μήπως και στα επόμενα χρόνια κατηγορηθεί ότι ενώ έβλεπε την ανικανότητα του Αλογογκούφη, δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει την ανερμάτιστη αυτή πολιτική.
Τώρα ο άνθρωπος αυτός διδάσκει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο; Δηλαδή τι διδάσκει; Πως θα καταφέρετε να κάνετε μια χώρα με προβληματική οικονομία να πτωχεύσει;
Δυστυχώς ο συγκεκριμένος (όπως και οι περισσότεροι της Καρναβαλικής κυβέρνησης) δεν διδάχτηκε τίποτα.
Συνεχίζει να περιφέρει την ασυναρτησία του δεξιά-αριστερά.
Αλήθεια, γιατί δεν ρωτάνε τον ακαταλληλότερο τι γνώμη έχει για τον υπουργό οικονομίας του; Θα γελάσουμε (πικρά)...