Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ !...

Δεν ξέρω τι τσαμπουνάει ο νεοφιλελευθερισμός για την πλήρως ελεύθερη αγορά, (την ασύδοτη, δηλαδή…), οι έλληνες, όμως,, αυτή τη στιγμή, χέστηκαν για τα ιδεολογήματα ή τις ασκήσεις επί χάρτου, διάφορων σχολών τύπου Σικάγου και διάφορων τύπων …τύπου Ανδριανόπουλου, Μάνου κλπ, που επιμένουν πως «ο ανταγωνισμός θα ρίξει τις τιμές»…
Το φαινόμενο των πρατηρίων με την τιμή της αμόλυβδης στο 1.60 €, προκαλεί χειρότερα κι απ΄ ίδια τα μέτρα της λιτότητας !
΄Ακου να δεις Λούκα Κατσέλη και οι συν εσού, αν πάρω και αναδημοσιεύσω, όσα έλεγες πριν κάμποσους μήνες για το ίδιο πράγμα, (για τις τιμές των καυσίμων και την αισχροκέρδεια…), θα γίνεις ρεζίλι ! Πάρε μέτρα ΤΩΡΑ (!), βάλε πλαφόν στις γαμημένες τις τιμές, κόψε το βήχα στους πούστηδες, που βρήκαν αφορμή να ξεσαλώσουν στις τσέπες μας, κουνήσου !

Πρώτον, το παραμύθι, πως υπάρχουν και φθηνά πρατήρια, κομμένο : η βενζίνη που χαλάω για να βρω το φθηνό, κοστίζει περισσότερο από το 1.60 !
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Δεύτερον, στις εθνικές οδούς, το ψάξιμο δεν μπορεί να γίνει, και, γιατί σημαίνει πολλά χιλιόμετρα, και, γιατί η ανάγκη για καύσιμο, επέρχεται και ξαφνικά.
Τρίτον, και το κυριότερο, ο πολίτης, όπως απεχθάνεται και βρίζει – αυτό τον καιρό – τους φοροφυγάδες και ζητάει μέτρα εξάλειψης της κλεψιάς τους, το ίδιο και περισσότερο εξοργίζεται και με τους κερδοσκόπους και απαιτεί, εδώ και τώρα, να σταματήσει η απατεωνιά τους !
Τέταρτον και το σημαντικότερο για μένα : δεν αντέχεται το σαρδόνιο χαμόγελο της ποντικομαμής, που ακούει στο όνομα Χατζηδάκης, να εμφανίζεται στα παράθυρα της TV και να γλείφεται, όλο και με μεγαλύτερη ευχαρίστηση !...

Και μη μας πεις, κυρία Υπουργέ, πως δεν γνωρίζεις ότι το γαμοσταυρίδι, απευθύνεται στους «καριόληδες, που μας κυβερνάνε», οι οποίοι «άλλα έλεγαν όταν ήταν στην αντιπολίτευση κι άλλα κάνουν, τώρα πούγιναν κυβέρνηση» ;

Πάρε μέτρα λοιπόν, άμεσα, βάλε πλαφόν, κάνε ελέγχους, κόψε κώλους, επέβαλλε τάξη και δικαιοσύνη. Αλλιώς, μην εκπλαγείς, ούτε εσύ, ούτε οι δίπλα σου, ούτε οι από πάνω σου, για το που και πως, μπορεί να εκτονωθεί η λαϊκή οργή, που έχει συσσωρευτεί !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν η Εφορια ξεσκονιζε τους πρατηριουχους καυσιμων θα βλεπατε ολο το μεγαλειο τηε κερδοσκοπιας αυτων των αλητων,με την ανοχη βεβαια της καθε Κατσελη!
Προκειται για καθικια με μεγαλες περιουσιες κυριως στις μεταφορες(φορτηγα)
Φυσικα στο μεγαλο κολπο ειναι και οι εταιριες πετρελαιοειδων που χαλευουν απο κοινου τις υπερογκες τιμες.

Ανώνυμος είπε...

πεστα μαγκα...αι σιχτιρ πια