Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΔΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ?...

Πατήστε στην εικόνα να μεγαλώσει...

Τόγραψαν πολλοί, να το σημειώσω κι εγώ, περισσότερο για μπηχτή στους χαχόλους της Δεξιάς, που έχουν ξεσαλώσει το ...καλάμι και τόχουν καβαλήσει κατάσαρκα !

Και μη μου πουν, μερικοί, πως τα 285.000 €, στη βελγική τράπεζα είναι από τις αποδοχές του, όταν ήταν Ευρωβουλευτής, γιατί αυτό κράτησε μέχρι το 2007. Μετά τι έγινε ; Τα λεφτά παρέμειναν εκεί ; Για ποιο λόγο ; Για λόγους ...πατριωτικής αντίληψης ;

Για να δείτε ολόκληρη τη δήλωση του "πόθεν έσχες" του Σαμαρά, πατήστε ΕΔΩ !...

8 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Θα θυμάσαι τη ρήση του νόμιμου και ηθικού Βουλγαράκη (που τον διέγραψε ο Σαμαράς) πως έκανε σαν πατέρας ό,τι θεώρησε καλύτερο για τα παιδιά του.

Το ίδιο κάνουν πάνω-κάτω και η Παπαρήγα και η Διαμαντοπούλου που έχουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία.

Το ίδιο κάνουν και πολλοί άλλοι που έχουν off shore στα Κέϊμαν.

Άρα ...που είναι το μεμπτό;

Συνήθισα τη π@@στιά τους και δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Το μεμπτό είναι στην προσπάθειά του να πλασσαριστεί ως διαφορετικός και ιδιαίτερος, κυρίως δε, ως μέγας πατριώτης !

Ανώνυμος είπε...

Οι 4.000 λίρες είναι χρυσές ???

Ανώνυμος είπε...

Για ποιον πατριώτη μιλάτε ορέ; Για τον ξεβρακωμένο κωλοτούμπα;Λογοπλόκε ξαναβάλε τη φωτο με το σώβρακο!

Ανώνυμος είπε...

Εγω αυτο που λεω απο τοτε που εγινε η συγκυβερνηση, χωρις να ειμαι συνηγορος του ΓΑΠ, γιατι αφου εφυγε απο την μεση δεν κτυπανε ποδι και να μην π[ερασουν ολα αυτα τα κακα πραγματα που κατηγορουσαν το Γαπ αφου ειναι τοσο ευκολο να πουλησεις τσαμπουκα οταν εισαι εξω απο τον χορο?? γιατι δεν τους στελενουν στο διαβολο οι συγκυβερνωντες μονο στο αμουσμα του κοψιματος 13 κ 14ου μισθου?? μας δουλευουν ορε!!!! περιμεναν ολοι να αντεξει ο Γιωργος να τους κανει ολη την βρωμοδουλεια που ειχε προγραμματισει η ΕΕ επι εποχης Καραμανλη και μετα να ελθουν θριαμβευτες. Πισατευει κανεις οτι ο ΓΑΠ εφτιαξε το μνημονιο χιλιαδων με το που πατησε το ποδι του στο Μαξιμου?? Ετοιμο το ειχανε και μολις το ειδε ο καταλληλοτερος την κοπανησε νυκτα (καλα εκανε) και βρεθηκε ο αλλος ο ηρωας να αναλαβει την βρωμοδουλεια και να βρει και τον μπελα του απο πανω. Και μην τους πιστευετε οποιοι και αν αναλαβουν αυτη την πολιτικη θα ακολουθησουν εκτος και η ΕΕ ενωση αλλαξει πλανο, μονο τοτε, διαφορετικα τον ιδιο χαβα θα βαρανε και οι επομενοι.

Ανώνυμος είπε...

Τα ΜΜΕ το εχουν ζουληξει το θεμα,το μονονπου τους ενδιαφερει ειναι πως να χτυπησουν τον ΓΑΠ ,ουτε στα ψιλα δεν κανουν αναφορα,...αν ηταν για τον ΓΑΠ θα ειχε πεσει η κυβερνηση,...χ.κ.

Ανώνυμος είπε...

Για δές χαρούλες !!!!

Ανώνυμος είπε...

19:21
είσαι βλήμα