Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΡΕΖΙΛΕΜΑ !...

Όποιος είδε τον Πρετεντέρη και την Τρέμη και είδε τη χολή και τη βιασύνη τους να "ξεπετάξουν" την είδηση για την εμπλοκή του ΔΝΤ και στο νέο μηχανισμό της ΕΕ κατάλαβε και περιμένει…

Όποιος είδε κάποιους τεράστιους τίτλους στις εφημερίδες, επίσης κατάλαβε και περιμένει…
Όποιος τέλος κόβει βόλτες στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες μπορεί να περιμένει ότι είναι λογικό επόμενο:

1) Όσοι τον τελευταίο καιρό έγραφαν για χούντες, για υποτέλεια, για την Ελλάδα που διασύρεται ως μοναδικό θύμα ενός μηχανισμού που αφορά μόνο σε αυτήν, θα γράψουν ένα μεγάλο "ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ."

2) Όσοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους και διαβεβαίωναν ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ στον μηχανισμό της ΕΕ είναι κάτι που αφορά μόνο στην Ελλάδα και ότι σε καμμιά περίπτωση δεν αφορά σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, θα παραδεχτούν ενυπογράφως ότι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ ή (και) ότι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ τους συμπολίτες τους ή ότι εκτελούν εντολές με στόχο την ελληνική οικονομία. Όσοι δε απο αυτούς απειλούσαν με εκτελέσεις στο ...Γουδί για τους παραπάνω λόγους θα ΚΟΨΟΥΝ μαχαίρι τις "πληρωμένες" πολιτικές αναλύσεις εναντίον της πατρίδας τους...

3) Όσοι αμφισβητούσαν τα αποτελέσματα της επίπονης και επίμονης προσπάθειας του Γιώργου Παπανδρέου όλους αυτούς τους μήνες για την δημιουργία ενός μηχανισμού προστασίας των χωρών από τους κερδοσκόπους, όσοι μας έλεγαν ότι χωρίς λόγο ταξιδεύει ο πρωθυπουργός –κάποιοι μετρούσαν και τα καύσιμα του κυβερνητικού αεροσκάφους- , θα μας πουν με την ίδια ένταση πως έκαναν λάθος.

Θα μας πουν ότι τελικά το ΣΥΝΟΛΟ των ευρωπαϊκών χωρών συμφώνησε με τον ΙΔΙΟ μηχανισμό στήριξης της ΕΕ που ενεργοποιήθηκε και στην Ελλάδα. Και θα παραδεχτούν ότι αυτός ο μηχανισμός της ΕΕ που τελικά έδωσε το πρώτο σοβαρό πλήγμα στους κερδοσκόπους στις αγορές παγκοσμίως, είναι αποτέλεσμα των ενεργειών και των πρωτοβουλιών του πρωθυπουργού μιας μικρής σε οικονομικά μεγέθη χώρας, του Γιώργου Παπανδρέου.

4) Η ΝΔ που καταψήφισε το νομοσχέδιο για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης ισχυριζόμενη πως είναι εξευτελιστικό για τη χώρα και πως είναι αποτέλεσμα των λανθασμένων χειρισμών της κυβέρνησης το τελευταίο εξάμηνο, ο κ. Σαμαράς που διαβεβαίωνε πως σε καμμιά άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα επιβληθούν ίδιοι όροι και προύποθέσεις και εμπλοκή του ΔΝΤ, όλοι αυτοί μαζί θα παραιτηθούν από τις βουλευτικές τους έδρες αποδεχόμενοι είτε την πλήρη ανικανότητά τους είτε την απόλυτη ηλιθιότητά τους.
Να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά θα συμβούν τις επόμενες ώρες…

Γιατί όλοι αυτοί οι παραπάνω είναι πρώτον πατριώτες και δεύτερον αξιοπρεπείς και θα κάνουν το καθήκον τους...

Από τον Alzap

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα οσα λες, αλλα την επομενη μερα η μονη χωρα που ηταν στα δοντια του ΔΝΤ ηταν η Ελλαδα.
Οι γελαδαριδες στον Αμαζονιο, οταν ειναι να περασει το κοπαδι τους ποταμι που εχει πιρανχας, διαλεγει το πιο αδυναμο ζωο, το ριχνει μεσα για να ειναι εκει απασχολημενα τα πιρανχας και το υπολοιπο κοπαδι απο αλλο σημειο πιο περα, περνα ανετα απεναντι.

christos milionis είπε...

Πριν μιλησεις για ρεζιλεμα ,καλο θα ειναι να μαθεις οτι χωρες της ευρωπης αντεδρασαν και ετσι ο μηχανισμος του ΔΝΤ δεν θα ισχυει σε αλλες χωρες της Ευρωπης οπως θα ισχυσει για την Ελλαδα.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@milionis
Μάλλον δεν είσαι καλά πληροφορημένος, μιας και η προχθεσινή απόφαση του ΕΚΟΦΙΝ αναφέρει ρητά συμμετοχή του ΔΝΤ και μάλιστα με 250 δισ.€

christos milionis είπε...

Mαθε και υστερα να γραφεις.
Τα καναλια και οι δημοσιογραφοι αλα τρεμη και παπαδημητριου παραπληροφορουν.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ .ΤΟ ΔΝΤ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ 250 ΕΚ e ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Τώρα τι να πω εγώ ; Ν΄ αμφισβητήσω την εμπιστευτική σου πληροφορία, που δεν βρήκα πουθενά δημοσιευμένη ;