Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ Ο "ΨΩΡΙΑΡΗΣ" ΧΩΡΙΑ !...

Το πόσο νέα είναι η Ν.Δ. του κ. Σαμαρά αποδεικνύεται κι από την στάση της στο ζήτημα του Βατοπεδίου. Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ δέχεται να βάλει στην περαιτέρω διερεύνηση και δικά του κυβερνητικά στελέχη, οι εκπρόσωποι της Ρηγίλλης, εμφανίζονται να κάνουν ντρίπλες του χειρίστου είδους, προκειμένου να οδηγήσουν τα πράγματα σε αδιέξοδο και, φυσικά, σε συγκάλυψη !

Λαϊκίζοντας στον υπέρτατο βαθμό, οι νεοδημοκράτες επικεντρώνουν τις κατηγορίες τους, όχι σ΄ αυτούς που λειτούργησαν, στο παρελθόν, σε βάρος των συμφερόντων του δημοσίου, με πράξεις ή παραλείψεις, στο ζήτημα των ανταλλαγών, αλλά στον σημερινό υπουργό Παπακωνσταντίνου, επειδή, λέει, από τότε που ανέλαβε, δεν πήρε πίσω τα «φιλέτα» από τη Μονή ! (Που οι δικοί τους είχαν δώσει !...).

Το πλήρης ξεσκέπασμα της υποκριτικής και υπονομευτικής τακτικής της νεοδημοκραρτίας, θα επέλθει, εφ΄ όσον, κατά τα φαινόμενα, οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, πιθανόν και το ΚΚΕ…), καταφέρουν να συμφωνήσουν και να καταθέσουν κοινό πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής, που θα παραπέμπει την υπόθεση σε προανακριτική.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Λαϊκίζοντας στον υπέρτατο βαθμό"

Λάθος μετοχή Λογοπλόκε.

Το ορθό είναι μαλ...ίζοντας στον υπέρτατο βαθμό