Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ο ΝΕΟΣ ...ΠΟΥΛΟΣ !...

Οι μεν εγκλωβισμένοι στην ψύχωση της επερχόμενης επανάστασης και στην εγκαθίδρυση της δικτατορίας του προλεταριάτου, οι δε, μια ζωή, αναζητητές ενός modus vivendi για τα παρεϊστικα θέσφατά τους και τους απερίγραπτους ατομικισμούς τους. Τριάντα έξι, ολόκληρα χρόνια, δεκάδες εκλογικών αναμετρήσεων, εκατοντάδες δοκιμασίες σχημάτων και τερτιπιών, χιλιάδες συνθημάτων, επισημάνσεων και προφητειών, μία και μόνιμη, η σταθερά : μόνιμα γύρω και κάτω από το 10%, η απήχηση !...

Κάθε φορά την επόμενη της ήττας και του φτυσίματος, να ξεκινάει μια νέα αρχή, μια νέα προσπάθεια. Ξανά και ξανά η απόρριψη και ο μηδενισμός του νικητή : ο σερνάμενος στο δρόμο, ιδροκοπημένος και αγκομαχώντας, να λοιδορεί τον καβαλάρη !
Η ευρωπαϊκή και η παγκόσμια σκηνή να δείχνει, περίτρανα, την πλήρη χρεοκοπία τέτοιων απόψεων και πρακτικών κι όμως, οι έλληνες «αριστεροί», εκεί, να επιμένουν !...
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Τη δημιουργία ενός «νέου πόλου με δυνάμεις της Αριστεράς, του σοσιαλιστικού χώρου και της οικολογίας», προτείνει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας.
Είναι νέος στο …κουρμπέτι, γι αυτό ανεπηρέαστος από τα προηγηθέντα Βατερλό, παρόμοιων ξεκινημάτων, αυτό, τουλάχιστον τόχουν : βάζουν, κάθε τόσο κι άλλον, στο ρόλο του κυνηγού της χίμαιρας και του εκμεταλλευτή της, κάθε, αναμπουμπούλας.

Το τωρινό μπάχαλο, μοιάζει πρωτοφανές και μεγάλο, άρα, είναι αναπόφευκτη η αναβίωση των προσδοκιών και των επιδιώξεων, για την ανατροπή του «πολιτικού συστήματος». Πράγματι έτσι είναι ως προς το πρώτο, δηλαδή την κρίση και την απαξίωση των καθεστωτικών δομών και φορέων, δυστυχώς, όμως, ως προς το δεύτερο οι συνήθεις ανατροπείς, οι γνωστοί εκφραστές της ελληνικής Αριστεράς, για μία από τα ίδια, εμφανίζονται ικανοί, δηλαδή, όχι για έναν νέο πόλο, αλλά για ένα νέο …πούλο !...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν να μου φαίνονται σωστά όλα αυτά. Δεν υπάρχει ακόμα ο πόλος της αλλαγής στην Ελλάδα και φυσικά δεν θα προέλθει από τους αμαρτωλούς της αριστεράς.
Καλή μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρος Ισλανδίας: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ! (Δηλαδή ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ- http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok)
http://www.youtube.com/v/ToDjdeFpRAw
The eruption of the Eyjafjallajoekull volcano in Iceland, and the travel chaos it has caused, is only a "small rehearsal", according to Iceland's President Olafur Grimsson.
The larger Katla volcano, right next to it, usually erupts every century, and the last eruption was in 1918, he said. http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/8631343.stm.
Μας απειλούν έντεκα επικίνδυνα ηφαίστεια!
Σε περίπτωση παρατεταμένης έκρηξης αναμένεται- εκτός από την απαγόρευση των πτήσεων- ένα φαινόμενο που ονομάζεται «ηφαιστειακός χειμώνας» κατά το οποίο το νέφος τής τέφρας εμποδίζει την ηλιακή ακτινοβολία να φτάσει στη Γη.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4571465

Ανώνυμος είπε...

οχι μεγαλε απο τους ακροδεξιουλιδες θαρθει η αναγεννηση
ανιντεεεεεε....