Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΠΕΡΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ !...

΄Οσος ντόρος κι αν συνεχίσει γύρω από το σκάνδαλο της Siemens η ουσία είναι μία : με ευθύνη και πρωτοβουλία της κυβέρνησης, αυτή τη φορά, ψάχνονται ΟΛΑ και γνωστοποιούνται ΟΛΑ !
Η Ν.Δ. έκανε το παν για ν΄ αποφύγει την πλήρη και ουσιαστική διερεύνηση κι αυτού του σκανδάλου, απορρίπτοντας τις πρωτοβουλίες και τις προτάσεις του Γ. Παπανδρέου, τότε που ήταν κυβέρνηση, είτε λειτουργώντας αρνητικά στη βουλή, είτε προκαλώντας και καλύπτοντας αντιδεοντολογικές πρακτικές, εκπροσώπων της Δικαιοσύνης.
Τώρα τα ψέματα τελείωσαν ! Ο Γ. Παπανδρέου είναι πρωθυπουργός, το ΠΑΣΟΚ ελέγχει τη βουλή και η Δικαιοσύνη δεν έχει περιθώρια για τερτίπια και ολιγωρίες.

Η περίπτωση Μαντέλη έκανε πάταγο, πλην, όμως, δεν είναι η μοναδική : από τα 100 εκατ. Μάρκα, που έχει κατατεθεί πως δόθηκαν, ως μίζες, στην Ελλάδα, αυτός λέει πως πήρε μόνο 200.000, άντε να προστεθούν και τα 250.000 και μαζί και το 1 εκατ. του Τσουκάτου, απομένουν άλλα 98,55 εκατ. Μάρκα ! >>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Ο Σαμαράς έσπευσε να πανηγυρίσει, μιλώντας, χαιρέκακα, για «πράσινο σκάνδαλο», μη δίνοντας την πρέπουσα σημασία στους άτεγκτους αριθμούς. (Πάντα – και τώρα – δεν είχε καλή σχέση μαζί τους…).
Ο …χτίστης της νέας Ν.Δ. δεν έχει ακούσει τίποτα για εκατομμύρια μάρκων, που εμβάστηκαν από τη Siemens στη Νέα Δημοκρατία, δεν ξέρει τίποτα για τις δραστηριότητες του Λιάπη, δεν θυμάται, καν, τα δωράκια στον Κυριάκο και το σόϊ του ! Δεν έχει διαβάσει άλλες καταθέσεις, που μιλάνε για εμβάσματα, μετά το 2004, για 2% που έμπαινε στα ταμεία και των 2 κομμάτων, κάνει, πως δεν γνωρίζει το κατατεθέν, για καταβολή μίζας και σε τρίτο, μικρότερο κόμμα ! (Αλήθεια ποιο είναι ή μάλλον, ποιο ήταν ?...).

Ο κ. Σαμαράς νομίζει, πως όλ΄ αυτά θα μείνουν ανεξέλεγκτα ; Πως δεν θα ψαχτούν και δεν θ΄ αποκαλυφθούν ; Μάλλον, όχι, αλλά εγκλωβισμένος στα αδιέξοδά του και στις ειλημμένες υποχρεώσεις, απέναντι στον προκάτοχό του, δεν μπορεί ν΄ ακολουθήσει το Γ. Παπανδρέου στην καθαρή πορεία κάθαρσης και μετέρχεται φθηνών επικοινωνιακών παιχνιδιών, προκειμένου ν΄ αγοράσει χρόνο και να αποπροσανατολίσει το λαό. Μάταιος ο κόπος του !...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλαρακι πηγε η γυναικα μου πριν 3 χρονια και πηρε ενα τηλεφωνω που ηταν siemens ετσι μουρχεται να την καταγγειλω!!τα περνει η λαμογια......

Ανώνυμος είπε...

Το τηλεφωνο της γυναικα σου, ειναι πολυ αστειο..ηταν cordless?

Για τον Κουλη και την Ντοριτσα, εχεις ακουσει τιποτα?

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλαράκι στην φωτογραφία της εφημερίδας που φαίνεται και κάτι άλλο.

3,4% μπροστά το ΠΑΣΟΚ !!!!!

Με απλά μαθηματικά τον Σεπτέμβρη θα είναι στα ίσια και από Οκτώβρη θα είναι πίσω.

Αν δε βγούν, που θα βγουν, και άλλα κατορθώματα των σοσιαΛΗΣΤΩΝ του ΠΑΣΟΚ, σας βλέπω ασθμαίνοντας να επιστρατεύσετε κάθε τερτίπι της προπαγάνδας, όπως η παραπάνω ανάρτηση.

Τα ψέματα πράγματι τελείωσαν.

Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.

Μέχρι τις εκλογές, σχεδόν είχατε πείσει οτι το σκάνδαλο Siemens ήταν γαλάζιο.
Δεν επαναπαυθήκατε τότε στις προσωρινές δάφνες αλλά θεωρήσατε ότι αυτή την κοροϊδία την ελέγχατε και μπορούσατε την συνεχίσετε.

Εκ του αποτελέσματος:

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Πολύ τον έξυπνο κάνεις, ενώ δεν είσαι, παρά ένα κουτορνίθι της Δεξιάς, από τα χωμένα μέσα στη φανατίλα, την ημιμάθεια και τον κουτσαβακισμό !
Το εξώφυλλο, που εκλαμβάνεις ως τωρινό, είναι από τις 31-5-2009, γι αυτό έχει τον Παπανδρέου με τον Καραμανλή ! Που να το δεις όμως εσύ τυφλωμένος από τον φανατισμό σου...
Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, φαίνεται άλλωστε από το αποτέλεσμα, (η ΝΔ είναι στο 18%)επειδή δεν το βρίσκει : τόχετε φάει ΟΛΟ, εσείς οι δεξιοί, σαν και του λόγου σου !

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος-29/5/10 19:42

Φιλαρακο απο ζωολογια κατεχεις τιποτα?
Ας πουμε για τους τυφλωποντικες που ζουν στους υπονομους?
Μαλλον για τετοιο τρωκτικο σε βλεπω να εισαι. Καποιος παλαιμαχος εκει στο κομμα σου ειπε, πως ο Σαμαρας παει να φερει τη ΝΔ στα ποσοστα της ΠΟΛΑΝ το ξερεις?