Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΨΗΦΙΣΤΕ, ΑΜΕΣΑ, ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" !...

Η νέα διοικητική κατανομή των περιφερειών της χώρας είναι μια απαραίτητη μεταρρύθμιση, με πολλά οφέλη για την κοινωνία και την Οικονομία. Πρέπει να γίνει, τώρα, χωρίς άλλη καθυστέρηση !...
Σε τέτοιου είδους αλλαγές – όπως και σ΄ εκείνη του εκλογικού Νόμου – χρειάζονται η αποφασιστικότητα και, ενίοτε, οι σύντομες διαδικασίες κι όχι στα μέτρα λιτότητας και το ασφαλιστικό….

Οι αποτυχημένοι και σε πλήρη αναντιστοιχία με το εκλογικό σώμα, της ΚΕΔΚΕ και της ΕΝΑΕ, τα θλιβερά υπολείμματα της νεοδεξιάς, θα πρέπει ν΄ απομονωθούν και οι άναρθρες, όσο και κατευθυνόμενες από το βρωμερό μαγειρείο της Ρηγίλλης, απόψεις τους, να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων.

Ταυτόχρονα, πρέπει να κοπεί ο βήχας και η όποια ευκαιρία, της, ανά την Ελλάδα καφρίλας, να επαναλάβει τις αηδίες της εποχής του Καποδίστρια, με τις αναχρονιστικές επιδιώξεις και τους σκοταδιστικούς ξεσηκωμούς για την εξαίρεση, την ονομασία ή την έκταση του δήμου ή του χωριού τους.
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Ο στόχος της δημιουργίας αιρετής, ισχυρής και βιώσιμης αυτοδιοίκησης, δεν μπορεί να συμψηφίζεται και να βολοδέρνει, με ηλίθιες πρακτικές ανόητων ομάδων, που άγονται και φέρονται, είτε από μικροσυμφέροντα, είτε από κομπλεξικούς τοπικισμούς.

Το θέμα είναι σοβαρό, αφορά το ευρύτερο συμφέρον της χώρας, η μεταρρύθμιση είναι επιτακτική ανάγκη, γι΄ αυτό ο «Καλλικράτης» πρέπει να ψηφιστεί ΑΜΕΣΑ και χωρίς να ληφθούν υπ΄ όψη οι βλακείες, τόσο των ξοφλημένων της ΚΕΔΚΕ και της ΕΝΑΕ, όσο και των – ελάχιστων - κάφρων της περιφέρειας !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: