Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΟΙ ΣΤΥΓΝΟΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !...

Μακελειό με νεκρούς είχαμε από την επίθεση Ισραηλινών καταδρομέων στα πλοία της διεθνούς νηοπομπής, που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.
Περισσότεροι από δέκα ακτιβιστές σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίστηκαν από την επίθεση ισραηλινών καταδρομέων στα πλοία του «Στόλου της Ελευθερίας», ενώ μεταξύ των τραυματιών, φέρεται, να συγκαταλέγεται και ένας Ελληνας.

Οι προκλητικές δικαιολογίες των δολοφόνων του Ισραήλ έχουν ξεσηκώσει την κοινή γνώμη, αλλά και τις κυβερνήσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με ευτελείς ισχυρισμούς οι απεχθέστεροι εγκληματίες της ανθρωπότητας προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη στους άοπλους επιβάτες των πλοίων της διεθνούς νηοπομπής, αναφέροντας πως, τάχα, «κατά την επιχείρηση, οι ισραηλινοί στρατιώτες αντιμετώπισαν ισχυρή σωματική βία. Ορισμένοι από τους επιβάτες χρησιμοποίησαν μαχαίρια και σιδηρογροθιές και επιχείρησαν επίσης να αρπάξουν το όπλο ενός στρατιώτη. Μπροστά στην αναγκαιότητα να υπερασπιστούν τη ζωή τους, οι στρατιώτες άνοιξαν πυρ».
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

H Ευρωπαϊκή Ένωση απηύθυνε έκκληση για τη διενέργεια έρευνας και κάλεσε το Ισραήλ να επιτρέψει την ελεύθερη παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας.
Η προεδρεύουσα της Ευρωπαϊκής Ενωσης Ισπανία κάλεσε τον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Μαδρίτη προκειμένου να δώσει τις απαιτούμενες εξηγήσεις για το συμβάν.
Σοκαρισμένος από την ισραηλινή επίθεση κατά της διεθνούς νηοπομπής με την ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρ Κουσνέρ.
«Κίνηση τρέλας» που θα βάλει φωτιά στην περιοχή αποκάλεσε ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι την ισραηλινή επίθεση.
Παράλληλα, κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να αναλάβει δράση, ενώ δήλωσε πως η χώρα του θα έρθει σε επαφή με μία σειρά χωρών προκειμένου να υπάρξει συντονισμένη αντίδραση.

Ο ισραηλινός πρέσβης στην Αθήνα, ο οποίος κλήθηκε εκτάκτως στο υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να ενημερώσει τον κ. Δρούτσα, επανέλαβε την πολιτική θέση του Ισραήλ και έδωσε ελάχιστες πληροφορίες για την επιχείρηση και τα θύματα, παραπέμποντας στο Ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.
Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ματαιώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του ισραηλινού αρχηγού ΓΕΑ στην Ελλάδα η οποία θα πραγματοποιείτο με αφορμή την ελληνο-ισραηλινή άσκηση με την επωνυμία "Μίνωας 2010". Η συγκεκριμένη άσκηση που βρισκόταν σε εξέλιξη, από την προηγούμενη εβδομάδα, διεκόπη μετά τις εξελίξεις στο θέμα της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστινίους.

4 σχόλια:

Π.Μ. είπε...

Οι Ισραηλίτες το έχουν παρακάνει.
Ο κόσμος απανταχού στον πλανήτη,θα πρέπει να εξηγήσει στους Εβραίους φίλους του,οτι δεν είναι υποχρεωμένος να θυμάται επιλεκτικώς και να καταδικάζει μονομερώς το ολοκαύτωμα που υπέστησαν πριν εβδομήντα χρόνια και να ανέχεται και να συμψηφίζει τα σημερινά δικά τους εγκλήματα.
Οι Εβραίοι του εξωτερικού πρέπει οι ίδιοι να σταματήσουν αυτούς τους εγκληματίες πάραυτα, άλλως είναι και αυτοί συνυπεύθυνοι.Το παραμύθι τελείωσε.Οι ειρηνιστές δεν είναι πράκτορες ηλίθιοι εβραιοτσαμπουκάδες.Ολοι οι λαοί εχουν προβλήματα,δεν σκοτώνουν απροσχημάτιστα,σε διεθνή ύδατα,τους άοπλους ανθρωπιστές και όσοι το έχουν κάνει ήσαν απολίτιστοι και έχουν καταδικασθεί.
Εάν πραγματικά,το έγκλημα είναι έργο φανατισμένων ή φοβισμένων τσαμπουκάδων,όπως το παρουσιάζει η Ισραηλιτική πλευρά και όχι σχεδιασμένη ενέργεια,θα πρέπει μέχρι το βράδυ να ξηλώσουν όλο το επιτελείο να παραιτηθεί η κυβέρνηση και οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί να τιμωρηθούν παραδειγματικά.Μια συγνώμη μασημένη δεν φτάνει.Τ΄ακούτε φίλοι Ισραηλίτες; Οπου κι αν βρίσκεστε.Ξεσηκωθείτε.Αλλως θα ισχύσει και για σας ο,τι ίσχυσε για τον Ναβουχοδονόσορα.Μανε,μανέ, θεκέλ φαρές.Εζυγίσθητε,εζυγίσθητε ευρέθητε ελλειπείς.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι δέν πρέπει να κατάλαβα.

Όταν σκοτώνεις εν ψυχρώ άοπλους ειρηνιστές,
σημαίνει ότι το έχεις παρακάνει ?

Μάλλον κάπου έχεις λάθος.

Αν το δείς ψυχρά,

το να σκοτώνουν αμάχους,
έχει περάσει στα γονίδιά τους
και στο DNA τους.

Πέτρος Κ. είπε...

Η κατάφορη καταπάτηση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος. Η ανυπαρξία κάθε έννοιας νομιμότητας και δικαίου. Το ξεβράκωμα της διεθνούς κοινότητας σε όλο του το μεγαλείο. Η απογύμνωση των πολιτικών ηλιθίων που διαχειρίζονται τις τύχες του πλανήτη γη, από τις (συνένοχες) ΗΠΑ μέχρι την Ευρώπη, την Ρωσία, την Κίνα και την Ιαπωνία. Όλοι συνένοχοι και όλοι συνυπεύθυνοι. Ένα απίστευτο κωλοκρατίδιο 7.500.000 εκατομμυρίων κατοίκων, που διαχειρίζεται τις τύχες δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Με απόφαση της ισραηλινής κυβέρνησης και του ισραηλινού στρατιωτικού κατεστημένου έγινε ΑΠΟΒΑΣΗ !!!! σε πλοία της νηοπομπής που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στον Παλαιστινιακό Λαό στη Λωρίδα της Γάζας, σε Δ Ι Ε Θ Ν Η Χ Ω Ρ Ι Κ Α Υ Δ Α Τ Α!!!!!!!. Τίποτα δεν έγινε στην τύχη, τίποτα δεν ήταν απόφαση της στιγμής. Οι ισραηλινοί κομάντος είναι ίσως ο πλέον εκπαιδευμένος στρατός στον κόσμο και δεν κινούνται ποτέ χωρίς σχέδιο. Τα «βλέποντας και κάνοντας» δεν έχουν καμία θέση σε τακτικό στρατό που κινείται συντεταγμένα, με πλήρη εξάρτηση και με αληθινές σφαίρες στις θαλάμες των όπλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (όση αξιοπιστία μπορούν να έχουν, αφού συνεχώς φιλτράρονται) οι ισραηλινοί κομάντος με ελικόπτερα και φουσκωτά σκάφη επιβιβάστηκαν στα πλοία και άρχισαν πυρ. Η ισραηλινή προπαγάνδα κάνει λόγο για αμυντική στάση των κομάντος που επέστρεψαν τα πυρά που δέχτηκαν!!! Κάνουν λόγο και για την ύπαρξη 2 πιστολιών από την πλευρά των ακτιβιστών. Ακόμη και έτσι να είναι, δικαιολογείται ο θάνατος 10 (ή 15) τουλάχιστον ανθρώπων και ο τραυματισμός 60 άλλων;;;; Ανταποδίδεις τα πυρά 2 πιστολιών (που δεν υπάρχουν αλλά εφευρέθηκαν) χτυπώντας καμιά 80αριά άοπλους;;;;

Δεν είμαι στρατιωτικός, αλλά από τα ελάχιστα που γνωρίζω μπορώ να καταλάβω ότι τα πάντα ήταν προσχεδιασμένα. Είχαν σκοπό να κάνουν ακριβώς αυτό που έκαναν. Εάν τους ενδιέφερε η διεθνής κατακραυγή, εάν υπολόγιζαν το κόστος αυτής τους της μαλακίας, εάν έδιναν έστω και την ελάχιστη σημασία στους περιβόητους κανόνες δικαίου, θα είχαν επιλέξει άλλους τρόπους για να σταματήσουν τη νηοπομπή. Θα μπορούσαν π.χ. να πλεύριζαν με δικά τους σκάφη αυτά τα πλοία και να τα υποχρέωναν να αλλάξουν ρότα. Ή θα μπορούσαν να ρίξουν δακρυγόνα. Ή πλαστικές σφαίρες. Ή έστω να επιτρέψουν στους ακτιβιστές να μπουν στα ισραηλινά χωρικά ύδατα, ώστε να έχει μια υποτυπώδη νομιμοφάνεια ή όποια επιχείρηση. Δεν έκαναν τίποτα απ’ όλα αυτά γιατί ήθελαν να σκοτώσουν. Να στείλουν παντού το μήνυμα ότι αυτοί είναι τα αφεντικά της περιοχής, οι νταβατζήδες των διεθνών χωρικών υδάτων.

Συμπεριφέρθηκαν σαν κοινοί πειρατές. Διέταξαν τους καπετάνιους να τους παραδώσουν τα πλοία, σε διεθνή χωρικά ύδατα!!!. Έδρασαν δηλαδή όπως και οι Σομαλοί πειρατές που κάνουν πλιάτσικο στον Κόλπο του Άντεν. Μόνο που αυτοί κλέβουν πλοία και εμπορεύματα. Δεν αφαιρούν ανθρώπινες ζωές. Με μια αναζήτηση στη Βικιπαίδεια μπορεί ο αναγνώστης να πληροφορηθεί για τους Σομαλούς πειρατές ότι «…στις 7 Οκτωβρίου 2008, το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών συνέταξε την Οδηγία 1838 καλώντας τα κράτη των οποίων εμπορικά σκάφη διέρχονται από την περιοχή να χρησιμοποιήσουν στρατιωτικές δυνάμεις για να περιορίσουν τα κρούσματα πειρατείας…». Στη συγκεκριμένη περίπτωση άραγε, το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε θα αποφασίσει να συντάξει παρόμοια οδηγία;

Ακούει κανείς;;;;;;;

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Γειά σας παιδιά,δείτε και αυτό το μπλογκ http://taairetika.blogspot.com/